четвер, 28 травня 2020 12:20

Підозрюваний у вбивстві 7 військових уже нападав зі зброєю - адвокат

Підозрюваний у вбивстві 7 військових уже нападав зі зброєю - адвокат
58-річний Анатолій Захаренко із села Новоселиця Попільнянського району на Житомирщині вночі 22 травня розстріляв сімох чоловіків. Фото: zhzh.info

Підозрюваний у вбивстві сімох АТОвців на ставку в Житомирській області Анатолій Захаренко вже нападав зі зброєю на чоловіка.

Це сталося у березні цьогоріч. Але йому вдалося уникнути кримінальної відповідальності. Про це у Facebook написав адвокат Масі Наєм, який захищає інтереси одного з убитих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Завжди казав, що він фартовий": син одного з убитих на Житомирщині розповів про трагедію

"Підозрюваний у вбивстві в Житомирській області ще в березні цього року здійснив напад на людину. Тоді він теж був зі зброєю. Це була рушниця. Але він зміг уникнути кримінальної відповідальності. Поліція рушницю прийняла за "...предмет, схожий на биту, 47 см", - повідомив він.

За словами адвоката, чоловіка, на якого напав Захаренко, звати Микола і він відмовився наполягати на кримінальній справі. Місцеві жителі розповіли, що в Захаренка начебто були зв'язки в місцевій поліції.

58-річний Анатолій Захаренко із села Новоселиця Попільнянського району на Житомирщині вночі 22 травня розстріляв сімох чоловіків. Ті приїхали відпочивати на його ставок. Разом вечеряли, випивали, посварилися. У розпалі власник схопив рушницю. Опісля викликав поліцію. Усі загиблі в різний час служили в батальйоні імені генерала Кульчицького Нацгвардії.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у вбивстві 7 військових уже нападав зі зброєю - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути