вівторок, 04 квітня 2017 17:13

Підозрюваний у розстрілі батька та мачухи прокурор здався колегам

Підозрюваний у розстрілі батька та мачухи прокурор здався колегам
Ігор Чайка. Фото: umoloda.kiev.ua

4 квітня прокурор Тернопільської прокуратури Ігор Чайка з'явився свідчити до прокуратури Рівненської області. Чоловіка підозрюють у скоєнні вбивства та збройному нападі на батька у місті Дубно Рівненської області. Про це повідомляє УНН.

Увечері 1 квітня в Дубно розстріляли 43-річну Віту Шаблій і 55-річного В'ячеслава Чайку. Жінка загинула. Чоловіка забрали до лікарні. У нападі звинувачує власного сина від першого шлюбу 29-річного Ігоря.

Віта Шаблій працювала адвокатом. Позаторік балотувалася на посаду міського голови ­Дубна. В'ячеслав Чайка раніше очолював обласну поліцію, зараз - на пенсії.

"Чи оголосять Ігорю Чайці підозру в скоєнні цих злочинів, невідомо. Триває допит у слідчого. Офіційно у розшуку чоловік не перебував", - сказала очільниця прес-служби прокуратури Рівненської області Людмила Суржук.

"У будинку стояв запах крові й пороху. Славика знайшли біля вікна. У нього вся майка була червона. На обличчі, руках, волоссі - скрізь кров. Викликали "швидку". Віта лежала мертва", - розповідає сусідка Раїса.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у розстрілі батька та мачухи прокурор здався колегам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути