середа, 07 липня 2021 16:07

Підліток уночі пішов охолодитися і зник. Довелося спускати ставок

Підліток уночі пішов охолодитися і зник. Довелося спускати ставок
У селі Тишківка на Кіровоградщині втопився в місцевому ставку десятикласник. Тіло хлопця не могли знайти три дні. Довелося спускати ставок. Фото: t.me/dsns_telegram

У селі Тишківка на Кіровоградщині сьогодні, 7 липня, поховали 15-річного Богдана. Він утопився в місцевому ставку в ніч проти 3 липня.

Тіло хлопця шукали три дні, але марно. Труп виплив після того, як 6 липня спустили ставок, розповіла начальниця військово-облікового бюро сільради Тетяна Приймак.

"Це було пів на першу ночі. Троє підлітків гуляли по селу та збиралися йти додому. Їм стало спекотно, і Богдан сказав, що піде скупається. Друзі відмовляли його це робити, але він їх не послухав. Він роздягнувся і пішов у воду, а хлопці пішли додому, ну, як діти. З суботи тіло хлопця ніяк не могли знайти. Його шукали рятувальники на човнах, довелося спустити воду в місцевому ставку. І вже вчора, 6 липня, відкрили люки, щоб вода стекла, і він виплив", - розповіла Приймак, передає "Суспільне".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13-річна школярка потонула, рятуючи подругу

Богдан жив у селі з матір'ю, мав меншого брата та старшу сестру.

"Мати вже третій рік їздить на заробітки в Польщу, бо в селі немає роботи. Тоді він проживав з сестрою. Цього року закінчив дев'ятий клас та перейшов у 10-й, непогано вчився, завжди був гарно одягнений", - додала працівниця сільради.

У зв'язку з трагедією у Тишківці оголосили день жалоби та скасували святкування Івана Купала.

На Одещині, у Білгород-Дністровському районі, втопився 12-річний хлопчик. Він разом з 9-річною сестрою та її приятелем-однолітком прийшов купатися на річку, яка розташована біля їхнього села. Роздягнувшись і залишивши на березі одяг, він стрибнув у воду і не виплив. Діти, які були на березі, побігли додому і покликали на допомогу дорослих. Підлітка дістали з води та спробували реанімувати до приїзду "швидкої". Однак безрезультатно. Хлопець загинув.

Зараз ви читаєте новину «Підліток уночі пішов охолодитися і зник. Довелося спускати ставок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути