субота, 07 листопада 2020 20:20

Під заставою за різанину і влаштував гонки: що відомо про водія, який зніс 4 пішоходів
3

У Харкові 22-річний водій    Volkswagen збив 4-х людей на острівці  безпеки. Троє, серед них 9-річний хлопчик, в лікарні. Ще одна жінка від госпіталізації відмовилася
Фото: hk.npu.gov.ua
У Харкові 22-річний водій    Volkswagen збив 4-х людей на острівці  безпеки. Троє, серед них 9-річний хлопчик, в лікарні. Ще одна жінка від госпіталізації відмовилася
У Харкові 22-річний водій    Volkswagen збив 4-х людей на острівці  безпеки. Троє, серед них 9-річний хлопчик, в лікарні. Ще одна жінка від госпіталізації відмовилася

Водія Volkswagen, який у Харкові збив 4-х людей на острівці безпеки на перехресті проспекту Науки та вулиці Космічної, затримали.

Йому 22 роки і він іноземець. За словами свідків, він поводився неадекватно і перебував під дією чи то наркотиків, чи то алкоголю. Але в поліції цю інформацію поки ще не підтверджують. Кажуть, що призначили низку експертиз.

Водій їхав зі швидкістю 120 км/год. В людей на острівці безпеки в'їхав прямо зі смуги, призначеної для повороту наліво. Раніше він уже потрапляв у поле зору поліції. А також є інформація, що цього разу він брав участь у вуличних гонках, розповів перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Некерований джип задавив двох людей у центрі Києва

"Винуватець трагедії вже потрапляв в поле зору поліції. У цьому році під заставу в 105 тисяч гривень він був випущений за різанину. І це дуже цікавий нюанс, який багато може розповісти правоохоронцям і жителям Харкова про характер і нахили цього любителя швидкої їзди. Я дуже сильно попрошу керівництво правоохоронних органів, щоб з особливою ретельністю була перевірена інформація про те, чи було це гонками по центральному проспекту Харкова. Якщо так - то другий учасник цього "змагання" теж повинен понести відповідальність", - розповів Терехов.

Запевнив, що усім постраждалим нададуть необхідну допомогу.

Водій Volkswagen - уродженець однієї з арабських країн, за інформацією соцмереж . І він дійсно їхав наввипередки з іншим авто. Під час гонок Volkswagen отримав удар від "суперника" і вилетів на острівець безпеки, де збив людей, що чекали зелений сигнал світлофора.

У Харкові легковий автомобіль зніс чотирьох пішоходів, які стояли на "острівку безпеки". Подія трапилась 7 листопада близько 16.00 у центрі міста на перехресті проспекту Науки та вулиці Космічної. Троє потерпілих, серед яких: 48-річний чоловік, 9-річний хлопчик та невстановлена жінка віком близько 50 років, доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Ще одна жінка від госпіталізації відмовилася.

Зараз ви читаєте новину «Під заставою за різанину і влаштував гонки: що відомо про водія, який зніс 4 пішоходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути