четвер, 22 січня 2015 13:59

Під руїнами Донецького аеропорту можуть залишатися "кіборги" - РНБО

Під руїнами Донецького аеропорту можуть залишатися "кіборги" - РНБО
Фото: news.pn

У штабі АТО не виключають, що під руїнами нового терміналу Донецького аеропорту могли залишитися українські військові, але через запеклий бій зараз неможливо їх відшукати та врятувати.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив речник АТО Андрій Лисенко, відповідаючи на запитання журналістів.

"Могли. Могли залишитися. Але поки що можливості (врятувати бійців) немає, оскільки там триває бій і підійти можливості немає - суцільний вогонь. Як тільки буде можливість, ми їх обов'язково знайдемо і витягнемо", - сказав Лисенко.

Він також зазначив, що українська сторона наразі веде переговори щодо звільнення захоплених вчора в полон терористами українських бійців.

"Ті хлопці, які пораненими стали заручниками бойовиків, їх ніхто напризволяще не кидає. Ідуть потужні переговори і є певні успіхи. Тобто, у найближчий час ми їх повернемо", - зазначив речник АТО.

За словами Лисенка, вчора було прийнято рішення відвести українських військовослужбовців з нового терміналу Донецького аеропорту, оскільки об'єкт повністю зруйнований і не придатний для оборони.

Зараз ви читаєте новину «Під руїнами Донецького аеропорту можуть залишатися "кіборги" - РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути