четвер, 16 січня 2014 17:12

Під Харковом автобус збив двох дівчат-близнючок, одна з них загинула

Під Харковом автобус збив двох дівчат-близнючок, одна з них загинула
Фото: 112.ua

В результаті дорожньо-транспортної пригоди за участю автобуса під Харковом загинула 18-річна дівчина, ще дві людини постраждали.

Як повідомив начальник відділу профілактичної роботи Управління ДАІ в Харківській області Олег Никоненко, ДТП сталося в четвер близько 7.40 по Сімферопольському шосе в районі пос.Жихарь.

"Автобус (водій 1966 р.н.) з невідомих причин скоїв наїзд на двох пішоходів (дівчат 1995 р.н.) з подальшим наїздом на стоячий автомобіль Hyundai (водій - жінка 1977 р.н). В результаті даного ДТП одна з дівчат-пішоходів від отриманих травм на місці пригоди загинула, інша, її сестра-близнюк, доставлена в міську лікарню швидкої і невідкладної допомоги. За допомогою в медустанову також звернулася водій Hyundai", - сказав О.Никоненко журналістам.

Він додав, що під час ДТП на трасі було "незначне утруднення руху транспорту і в одного з автомобілів Volkswagen сталося мимовільне загоряння, можливо електроприладів". Водій машини не постраждав.

Очевидці аварії в соцмережах стверджують, що через аварію пробка з вантажівок по обидві сторони траси розтягнулася приблизно на 1 км.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці з'ясовують причини та обставини ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Під Харковом автобус збив двох дівчат-близнючок, одна з них загинула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути