Ексклюзиви
понеділок, 22 лютого 2021 14:41

Під час порятунку потопельників під лід пішли 6 рятувальників і поліцейських

Під час порятунку потопельників під лід пішли 6 рятувальників і поліцейських
На Херсонщині на річці Інгулець під лід провалилися товариші 22 і 34 років. Молодшого не врятували. Фото: zp.dsns.gov.ua

У селищі Велика Олександрівка на Херсонщині на річці Інгулець під лід провалилися товариші 22 і 34 років. Молодшого не врятували. Трагедія сталася 21 лютого близько 20:50.

22-річний чоловік повертався з гостини та вирішив скоротити шлях. Товариш стояв на березі. Кинувся на допомогу, коли той провалився. Під час порятунку обох чоловіків під лід потрапили ще й двоє поліцейських і 4 рятувальники, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє дітей провалилися під кригу

"22-річний чоловік приходив у гості до 34-річного товариша. Щоб скоротити шлях додому, гість вирішив навпростець піти по льоду через річку, хоча товщина криги була не більш як 5 сантиметрів. Товариш пішов з ним та чекав не березі, коли друг дістанеться іншого краю. Десь посередині річки, де глибина сягає близько 4-5 метрів, молодий чоловік провалився під лід. Його друг кинувся на порятунок, однак, пробігши 10 метрів, і сам провалився",- сказано в повідомленні.

34-річного чоловіка витягли та в тяжкому стані доставили в місцеву лікарню. Тіло іншого чоловіка шукали водолази.

У селі Кам'янка Апостолівського району Дніпропетровської області з водойми дістали тіла 59-річного чоловіка і 60-річної жінки. Переходили річку льодом і провалилися.

Зараз ви читаєте новину «Під час порятунку потопельників під лід пішли 6 рятувальників і поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути