четвер, 18 лютого 2021 13:46

Троє дітей провалилися під кригу

Троє дітей провалилися під кригу
На Миколаївщині троє дітей провалилися під кригу. Їх врятували водій вантажівки та місцеві жителі. Фото: facebook.com/MNSMYKOL

На Тилігульському лимані неподалік села Коблеве Березанського району на Миколаївщині троє хлопців провалились під кригу поблизу моста. Двом по 12 років, одному - 10. Врятував дітей водій вантажівки Ігор Григорян, який проїздив повз, разом із місцевими.

Усе сталося 17 лютого близько 12:45, повідомили в пресслужбі ДСНС області.

Григорян повертався до міста Южне на Одещині. Проїжджаючи мостом, побачив, що на льоду відбувається якась метушня. Він зупинився та розгледів, що у воді опинилися люди, а коли підбіг ближче, побачив трьох дітей. Чоловік двічі спробував дістатися до них, але майже одразу крига під ним ламалася. Після цього він зателефонував на лінію 101, а доки чекав на рятувальників, зробив мотузку з підручних матеріалів та почав витягати дітей по одному. До порятунку дітей також долучилися місцеві жителі, які потім відвезли хлопців до амбулаторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спочатку дістав старшого, бо ішов на дно - поліцейський витяг з річки родину

"Хлопці пробули у крижаній воді не менш як 15 хвилин. Глибина у місці, де вони провалились, сягала шиї. Добре, що встигли врятувати розбешак", – розповів Ігор Григорян.

Хлопці розповіли, що вийшли на лід, щоб подивитись на лебедів, але раптово провалилися.

За інформацією рятувальників, стан здоров'я дітей задовільний.

У місті Селидове Донецької області поліцейський Петро Москаленко врятував двох дітей, які провалилися під лід. У свій вихідний правоохоронець на машині повертався від родичів додому. Проїжджаючи біля місцевого водоймища, чоловік помітив двох хлопців у воді. На березі також перебували кілька схвильованих людей.

Зараз ви читаєте новину «Троє дітей провалилися під кригу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути