Ексклюзиви
вівторок, 20 жовтня 2020 10:21

Під час полювання побили мисливців: серед нападників був поліцейський

Під час полювання побили мисливців: серед нападників був поліцейський
На Одещині троє в цивільному вимагали документи, а потім побили мисливців, які полювали недалеко від бази відпочинку. Обох чоловіків із травмами забрали до лікарні. Фото: dilo.net.ua

В Одеській області побили й пограбували в полі мисливців. Спочатку вимагали документи та дорікали, що ті стріляють надто близько до бази відпочинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлітки посварилися з чоловіком і забили його до смерті

Від місця побиття до бази відпочинку – 600 метрів. Саме звідти й примчали троє нападників, пише dilo.net. Усі нападники були в цивільному. Під'їхали на джипі, а не службовому авто. Тому на вимогу показати документи мисливці спочатку спитали, з ким мають справу. Замість відповіді їх одразу ж почали бити. Один із потерпілих двічі непритомнів просто під час побиття. Другий зомлів уже вдома.

Оскільки телефони у хлопців забрали, "швидку" та поліцію їм викликав родич, коли вони дісталися додому. Їх забрали в місцеву лікарню.

В одного й іншого струс мозку, гематома ока. В одного з потерпілих перелом носа. Зараз їхній стан - середньої тяжкості", – говорить Вікторія Очінська, в.о. завідувача відділення неврології Лиманської ЦРЛ.

Усі дозволи на зброю та полювання потерпілі мисливці мають. Стріляли на безпечній для людей відстані. Коли розповідали про це слідчим у лікарні, несподівано побачили і своїх кривдників. Але поліція їх не затримала. Все тому, підозрюють мисливці, що один із нападників – поліцейський.

У поліції розпочали одразу два кримінальні провадження – за завдання легких тілесних ушкоджень та пограбування.

На Одещині, у селищі Великодолинське, троє невідомих побили головного редактора місцевого друкованого видання, коли той знімав репортаж. У потерпілого - забої м'яких тканин та струс мозку. Його доправили в лікарню.

Зараз ви читаєте новину «Під час полювання побили мисливців: серед нападників був поліцейський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути