середа, 14 грудня 2016 19:32

Під час екстримальних селфі загинуло 5 українців

Під час екстримальних селфі загинуло 5 українців
mk.ru

В Україні за 2016 рік під час ефектного знімку загинуло 5 підлітків.

Про це повідомляють "Факти ICTV".

"У травні в Бородянці Київської області 9-класник робив фото на залізничному мосту. Коли вилазив на верхівку, його вдарило током. Підліток загинув на місці.

У червні в Бердичеві на Житомирщині 15-річний хлопець намагався зробити селфі на даху вагона. Його вдарило електрострумом під напругою у 27 тисяч вольт. Підліток отримав опіки 80% тіла. Обгоріли і внутрішні органи. За його життя боролися більше тижня. Однак марно.

У липні в Києві двоє друзів аби сфотографуватися прийшли на Рибальський міст. Хлопці вилізли на верхній ярус споруди. Один вирішив підтягнутися на руках. Однак не втримався і розбився об асфальт. Від тяжких травм - помер.

У серпні у Вільнянську Запорізької області 22-річний юнак впав із залізничного мосту. Він вирішив зробити знімок на перилах. Проте там був струм. Від заряду хлопець зірвався вниз.

У вересні в Одесі 15-річного підлітка також вдарило струмом. У пошуках гарного місця для фото - виліз на дах поїзда. Школяр загинув на місці. Очевидці кажуть, що компанія, в тому числі загиблий, прогулювалися по залізничній станції Східна" - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер скоїв самогубство, сповістивши про це у Вконтакте

У світі в 2016 році під час екстремальних селфі загинуло 73 людини. Найпоширеніша причина смерті - падіння з великої висоти. А також залізничні колії та позування зі зброєю. Щороку кількість загиблих зростає.

Зараз ви читаєте новину «Під час екстримальних селфі загинуло 5 українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути