понеділок, 08 квітня 2019 12:40

Перші подробиці загибелі бізнесмена-волонтера

Перші подробиці загибелі бізнесмена-волонтера
Генеральний директор однієї з найбільших українських агропромислових компаній Allseeds Володимир Слабовський розбився на новому мотоциклі. Фото - poglyad.tv

Генеральний директор однієї з найбільших українських агропромислових компаній Allseeds 56-річний Володимир Слабовський загинув під Києвом 7 квітня.

Того дня він перший раз виїхав на новому мотоциклі, повідомив у Facebook глава ради директорів групи Allseeds В'ячеслав Петрище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух авто серед дороги: ким був загиблий

"Пішов із життя мій друг і соратник Володимир Слабовський. Людина, яка за нашу землю воювала, і куля його не взяла. Сьогодні його приймає ця земля. Безглуздість, що не має пояснення - аварія. Мить - і життя немає", - написав він.

Обставини аварії з'ясовує поліція.

Володимир Слабовський із самого початку війни на Донбасі направляв колосальні суми на допомогу українській армії для протистояння російським окупантам. Сам із Донеччини, із початком війни покинув там бізнес. І навіть вивіз прах батьків і перепоховав під Києвом. Казав, не повернеться, поки окупанти не заберуться із його рідної землі.

Зараз ви читаєте новину «Перші подробиці загибелі бізнесмена-волонтера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути