понеділок, 08 квітня 2019 09:25

У ДТП під Києвом загинув бізнесмен-волонтер

У ДТП під Києвом загинув бізнесмен-волонтер
Під Києвом розбився на мотоциклі патріот України і гендиректор однієї з найбільших українських компаній 56-річний Володимир Слабовський. Фото - Facebook/ Vladimir Slabovsky.

Патріот України і гендиректор однієї з найбільших українських компаній 56-річний Володимир Слабовський трагічно загинув під Києвом. Він розбився на мотоциклі.

Із самого початку війни на Донбасі Володимир Слабовський направляв колосальні суми на допомогу українській армії для протистояння російським окупантам, повідомив у Facebook журналіст Юрій Бутусов.

За його словами Володимир Слабовський , відмовлявся від всякого піару і популярності і вірив, що українська армія зможе вигнати російських окупантів з його рідного Донецька, з якого він виїхав в 2014 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у центрі столиці: Subaru зіткнувся з Opel і перекинувся

"Він був патріотом України з Донецька. У нього була власність і бізнес на Донбасі. Але він все залишив в 2014-му, не вагаючись ні хвилини. І навіть прах своїх батьків він вивіз з окупованої території і перепоховав під Києвом, щоб його нічого не пов'язувало з російськими агресорами. Бійцям він завжди говорив: "Я не повернуся на рідний Донбас, поки окупантів не вижену, і я буду допомагати нашій армії, поки Донбас знову не стане українським". Він ніколи не скаржився і нічого не просив для себе", - розповів Бутусов.

Слабовський був генеральним директором однієї з найбільших українських агропромислових компаній Allseeds. Вона є одним із найпотужніших в Україні переробників олійних культур і володіє надсучасним, мультикультурним олійноекстракційним заводом у порту Южний під Одесою.

Обставини загибелі підприємця та волонтера не повідомляються.

З'явилася нова інформація про водія Toyota Camry, який загинув від вибуху гранати в салоні авто на Київщині. Чоловік був генеральним директором торгівельної фірми, яка займається діяльністю у сфері посередництва в торгівлі машинами та промисловим обладнанням.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП під Києвом загинув бізнесмен-волонтер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути