середа, 17 жовтня 2018 10:26

Перетворився на живий факел: чоловік отримав потужний розряд струмом

Перетворився на живий факел: чоловік отримав потужний розряд струмом
У Луцьку 19-річний чоловік потрапив до реанімації у важкому стані. Його вдарило струмом у 20 тис. вольт на залізничній станції. Фото - Волинські Новини

У Луцьку 19-річний чоловік потрапив до реанімації у важкому стані. Його вдарило струмом у 20 тис. вольт на залізничній станції. Потерпілому провели важку операцію. Має 40% опіків тіла.

Разом із товаришами виліз на вагон, щоб зробити селфі. За словами очевидців, уже через кілька хвилин він спалахнув, як смолоскип, пише "Твій портал".

"Ми з дівчиною йшли через міст, що проходить над залізничними коліями, і побачили яскравий спалах. За якусь мить зрозуміли, що то була людина. Моя дівчина лікар, то ж ми кинулися на допомогу! Коли підбігли, побачили, що молодий чоловік спочатку скотився на край, а потім впав з даху на землю і горить буквально у нас на очах. Моя дівчина швидко зняла з себе пальто і накинула на "живий факел". У нього горіло все: куртка, штани, футболка. Хлопець знаходився в шоковому стані, таке враження, що в нього була агонія. Але до нього не можна було торкатися, оскільки через його тіло пройшов потужний електричний розряд, який, ймовірно, ще міг уразити... Через деякий час, коли ми зняли з нього пальто, побачили, що він дихає та живий, але це було неймовірно страшно! Відразу кілька людей викликали "швидку", яка прибула за хвилин 10. А також на місце події прибули рятувальники", - розповів очевидець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схопився за провід та впав: 7-річного хлопчика смертельно вразило струмом

Відомо, що потерпілий – мешканець Струсівки. 2 товаришів, які були разом із ним, відбулися переляком. Один отримав легкий опік руки. Про те, що трапилося, розповідати не хочуть, але обіцяють більше не робити таких селфі.

У місті Славута Хмельницької області 12-річного підлітка вразило електричним струмом, коли заліз на дах потяга. Хлoпчикa тeрмiнoвo гoспiтaлiзувaли до рeaнiмaцiйного вiддiлeння Слaвутськoї цeнтрaльнoї рaйoннoї лiкaрнi. У ньoгo дiaгнoстувaли oпiки 2-3 ступeня. Пiсля стaбiлiзaцiї стaну пoтeрпiлoгo трaнспoртувaли дo oпiкoвoгo цeнтру в Хмeльницький.

Зараз ви читаєте новину «Перетворився на живий факел: чоловік отримав потужний розряд струмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути