четвер, 27 червня 2013 16:33

Пенсіонер віддав молодій шахрайці 14 тисяч гривень

Пенсіонер віддав молодій шахрайці 14 тисяч гривень
Фото: blogazart.ru

У селі Великий Олексин, що неподалік Рівного, пограбували 82-річного місцевого Дмитра. Чоловік став жертвою молодої жінки, яка попросила у нього допомоги – хотіла обміняти валюту. Натомість незнайомка та її спільник обдурили пенсіонера та забрали у нього всі його заощадження. Шахраїв досі не спіймали.

Пригода почалася у Рівному біля магазину "Обнова". Пенсіонер приїхав до обласного центру, щоб купити в аптеці ліки за пільговим рецептом. Та не встиг він зайти до фармацевтів, як його спинила незнайома молода жінка.

"Чоловік запам'ятав, що молодиця говорила з польським акцентом. Вона запитала його, де можна обміняти валюту на гривні. Пенсіонер порадив їй звернутися до банку. Однак незнайомка не відчепилася, а стала благати допомогти їй з обміном. Вона скаржилася, що погано орієнтується у місті і не знає, куди їй звернутися, - розповідає керівник прес-центру обласного управління міліції Тамара Лисенко. – Пенсіонер розчулився й погодився допомогти, бо жінка виглядала такою безпорадною. Спершу вони разом зайшли до аптеки, де дідусь купив собі ліки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий тип шахрайства: небіжчик приходить у суд і відмовляється від квартири

Незнайомка довго розпитувала пенсіонера про хвороби, а потім запропонувала йому купити у неї валюту. Чоловік знову погодився, але потрібної суми при собі не мав. Тому запропонував з'їздити до нього додому, де він тримає заощадження.

Жінка повела діда до сірого легковика "Опель-Астра", де за кермом вже сидів чоловік  - представила його, як свого земляка. Разом компанія поїхала до Великого Олексина.

Удома пенсіонер поліз до погреба і дістав з потаємного місця 14 тисяч гривень.

"Молодиця хутко вихопила гроші з рук і побігла до автомобіля. Звісно, обіцяної валюти вона пенсіонеру не віддала, - додають в міліції. – Автівка рвонула з місця і скрилася з виду, хоча ошуканий чоловік намагався її наздогнати. В області ввели план "Перехоплення", однак втікачів поки не знайшли".

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер віддав молодій шахрайці 14 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути