субота, 07 травня 2022 21:20

Пекельне реаліті-шоу: захисники Азовсталі чекають на евакуацію

Пекельне реаліті-шоу: захисники Азовсталі чекають на евакуацію
Командир 36-ої бригади морської піхоти ЗСУ Сергій Волина сподівається, що рішення про їх порятунок приймуть. Фото: полк "Азов"

Українські захисники продовжують відбивати атаки ворога з Азовсталі в Маріуполі, але вони зазначають, що опинилися в пекельному реаліті-шоу, за яким спостерігає весь світ.

Про це написав у своєму Facebook командир 36-ї бригади морської піхоти ЗСУ Сергій Волина.

"Здається, ніби я опинився в якомусь пекельному реаліті-шоу, де ми - військові, боремося за життя, використовуємо кожен шанс для порятунку, а весь світ просто спостерігає цікавий сюжет! Такі сценарії використовують у фільмах та серіалах. Різниця лише в тому, що це не фільм, а ми - не вигадані персонажі! Це реальне життя! Біль, страждання, голод, муки, сльози, страх, смерть - все справжнє!" - написав він у своєму дописі.

За словами Волини, найбільше його дивує людський цинізм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти поширюють фейк, що "Азов" вийшов із білим прапором

"Є загальноприйняті правила, вони однакові для всіх, засвідчені купою законів, підписів та печаток, але вони не діють! Тоді навіщо вони потрібні?" - питає він.

Він сподівається, що рішення про їх порятунок приймуть.

"На що я сподіваюсь? На диво!!! На те, що вищі сили (в широкому розумінні цього слова) знайдуть рішення для нашого порятунку! І це пекельне реаліті-шоу закінчиться... Вищі сили, ми чекаємо на результат ваших дій... Час спливає, а час - це наші життя!" - зазначає Сергій Волина.

Він додав, що бійці залишаються вірними Україні і що вони просять усіх докласти максимуму зусиль для евакуації військових.

"Білі прапори для евакуації цивільних використовуються вже четвертий раз, під час кожної евакуації людей. Ціна останньої евакуації - троє вбитих і шестеро поранених військових. Маріупольський гарнізон зробив все можливе для порятунку мирного населення", - підсумував Волина.

Усіх жінок, дітей і людей похилого віку з Азовсталі евакуювали. Тепер там залишилися тільки українські захисники.

Зараз ви читаєте новину «Пекельне реаліті-шоу: захисники Азовсталі чекають на евакуацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути