четвер, 27 вересня 2018 16:59

Педофіли вдячні – мережу шокувала дитяча фотосесія українського дизайнера
3

До відповідальності притягнуть батьків школярок
Фото: Facebook
До відповідальності притягнуть батьків школярок
До відповідальності притягнуть батьків школярок

Напередодні модного показу Odessa Fashion Week відома українська дизайнерка Алла Френкель потрапила до скандалу. Модельєр опублікувала в Instagram фотосесію колекції нижньої білизни для дітей. На світлинах зображені діти у спокусливих образах та у сексуалізованих позах.

"12-річні дівчатка в образах паризьких куртизанок. Образи дуже зухвалі. Млосні погляди, виставлене стегно. Сексуалізація дитини в чистому вигляді", – написала журналістка Аліна Сугоняко у Facebook.

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба вкрай негативно оцінив роботу дитячого фотографа. На його думку, така фотосесія не рекламує одяг, а сексуалізує дітей.

"Я вбачаю у цих діях ознаки і експлуатації дитини, і залучення дітей до найгірших форм дитячої праці. Кваліфікувати ці дії та вжити заходів щодо притягнення винних до відповідальності мають правоохоронні органи. За даним фактом буде відкрите кримінальне провадження, опитані всі учасники, замовники, з'ясовані наміри. Чи усвідомлювали діти, що з ними відбулося!" – прокоментував Кулеба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Своє захоплення сприймав як легковажну гру: правоохоронці впіймали педофіла

За словами організаторки Odessa Fashion Week Заріни Семенюк, результати фотосесії чудові та красиві.

"І діти, і батьки залишилися задоволеними. Мені здається, це мрія кожної мами, щоб дитина одягалася саме в такий одяг. Для нас важливо, щоб у колекції була єдина концепція", – сказала Семенюк.

Дизайнерка Алла Френкель і фотограф Ганна Домбровська відмовилися коментувати фотосесію.

Наразі світлини видалені з Instagram-акаунту Френкель.

"Мрія педофіла", "У цих дітей взагалі є батьки?", "Я на дорослих жінках таку білизну бачив. Коли вона стала дитячою?", "Бл*дство і педофілія", "Папи, це ж ваші доньки!", "Лоліти", "Педофіли вдячні та дивляться мовчки", - прокоментували користувачі соцмережі.

Начальник управління ювенальної превенції Національної поліції України Лариса Зуб повідомила, що поліція притягне до відповідальності батьків 12-річних дівчаток зі скандальної фотосесії для реклами елітного білизни.

За словами представника Нацполіції, призначено відповідні експертизи, після яких слідчий зможе прийняти рішення і кваліфікувати статтю. До відповідальності притягнуть батьків школярок.

43-річний чоловік близько 800 разів ґвалтував своїх неповнолітніх доньок. Зловмисник знущався над 2 дівчатами віком 12 і 14 років протягом 6 років, починаючи з 2012-го. Чоловік визнав свою провину майже повністю. Але заперечує, що застосовував силу.

Зараз ви читаєте новину «Педофіли вдячні – мережу шокувала дитяча фотосесія українського дизайнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути