четвер, 30 серпня 2018 19:26

Своє захоплення сприймав як легковажну гру: правоохоронці впіймали педофіла

Своє захоплення сприймав як легковажну гру: правоохоронці впіймали педофіла
В Сумській області затримали педофіла. Фото: HJ

У Конотопі правоохоронці затримали педофіла.

Чоловік обирав дітей із неблагополучних сімей або сиріт, був дуже обережний. Про це повідомляє прес-служба поліції регіону.

Про педофіла правоохоронцям розповіли місцеві жителі. За їхніми словами, чоловік проводив із дітьми непристойні розмови. Пізніше зловмисник запропонував дітям за винагороду піти з ним на відпочинок до безлюдного місця, вони погодились. Правоохоронці провели цілу спецоперацію із затримання злочинця.

"Для того, щоб викрити та затримати розпусника, правоохоронцям довелося розгорнути цілу операцію - адже той був надзвичайно обережний, сторонився інших людей, а обране для "відпочинку" місце кілька разів обходив, видивляючись небажаних свідків", - розповіли в поліції.

Коли педофіл впевнився, що залишився з дітьми наодинці та навколо нікого нема, почав змушувати хлопчиків роздягнутись, фотографував їх на цифровий фотоапарат та намагався схилити до вчинення певних дій. Саме у цей час його затримали співробітники поліції. У будинку злочинця провели обшук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Використовував рукавички - заcудили педофіла

"У будинку виявили досить велику кількість дитячої порнографії: фотоальбоми, диски, відеокасети, фотоплівку. Також вилучили комп'ютер та апаратуру для виготовлення фотознімків. Зловмисник обирав дітей віком 10-12 років, у більшості - із неблагополучних сімей чи сиріт. Він виїздив із ними до малолюдних місць, де і вчиняв розпусні дії. І хоча своє захоплення сприймав як легковажну гру, однак добре розумів серйозність таких вчинків, а тому був надзвичайно обережним та сторожким. Сам затриманий зізнається – таким чином "спілкувався" із дітьми впродовж тривалого часу",- зазначили правоохоронці.

При цьому односельці характеризують затриманого як тихого, безконфліктного та привітного чоловіка. Педофіл родини не має, проживає сам, працює на залізниці. Правоохоронці відкрили проти затриманого кримінальне провадження за фактом вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи, триває слідство.

В одному з населених пунктів Кобеляцького району Полтавської області заарештували 34-річного педофіла. Чоловік поглумився над маленькою донькою співмешканки.

Зараз ви читаєте новину «Своє захоплення сприймав як легковажну гру: правоохоронці впіймали педофіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути