Ексклюзиви
четвер, 20 серпня 2020 19:34

Педофіл за 500 грн хотів "купити" 14-річного хлопця

Педофіл за 500 грн хотів "купити" 14-річного хлопця
У Львові правоохоронці затримали чоловіка, який розбещував 14-річного хлопця. Фото: lv.npu.gov.ua

У Львові 47-річний водій заманив 14-річного хлопця в своє авто, попросивши про допомогу у налаштуванні мобільного зв'язку в телефоні. Коли підліток налаштовував мобільний, чоловік почав до нього чіплятися та запропонував інтим.

Інцидент трапився сьогодні, 20 серпня, повідомляє Zaxid.net.

"Близько 12:00 14-річний львів'янин подзвонив до поліції і розповів, що йому запропонували інтимні послуги за гроші. Хлопець розповів, що він роздавав біля ТЦ "Вам" на вул. Хмельницького флаєри і чоловік, який проходив повз, попросив допомогти йому з налаштуванням мобільного зв'язку. Чоловік запропонував через спеку сісти в його автомобіль Mitsubishi Outlander, бо там працював кондиціонер", - сказано в повідомленні.

В авто чоловік почав до підлітка чіплятися, той відкинув його руку і попросив більше так не робити. Згодом чоловік запропонував підлітку інтимні послуги за 500 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Давав гроші та подарунки: 72-річний чоловік протягом року розбещував чотирьох хлопців

"Хлопець не розгубився і увімкнув диктофон на своєму телефоні та практично одразу, закінчивши із налаштуваннями, почав прощатися. Чоловік протягнув йому 50 гривень за допомогу і знову почав чіплятися та пропонувати інтимні послуги, за які готовий був йому заплатити 500 гривень", - зазначається у повідомленні.

Після цього хлопець вийшов з автомобіля і зателефонував до поліції. Поліцейські знайшли і зупинили автомобіль Mitsubishi Outlander за кілька хвилин після дзвінка. Як стало відомо пізніше, за 1,5 год. до інциденту патрульні оштрафували цього водія за порушення ПДР.

У поліції інформацію підтвердили. Повідомили, що зловмисника затримали. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. За розбещення неповнолітнього йому загрожує до 5 років обмеження або позбавлення волі.

У Києві на вулиці Балукова 50-річного чоловіка спіймали за розбещенням підлітка. Співробітники Департаменту поліції охорони побачили, як в припаркованому автомобілі Lada 50-річний чоловік займається оральним сексом із 13-річним хлопцем. Коли зупинилися, інформація підтвердилася.

Зараз ви читаєте новину «Педофіл за 500 грн хотів "купити" 14-річного хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути