Ексклюзиви
середа, 09 жовтня 2019 14:31

Давав гроші та подарунки: 72-річний чоловік протягом року розбещував чотирьох хлопців

Давав гроші та подарунки: 72-річний чоловік протягом року розбещував чотирьох хлопців
На Сумщині 72-річний чоловік протягом року розбещував чотирьох хлопців 14 і 15 років. Фото - СтопКор

У Конотопі на Сумщині 72-річний чоловік протягом року розбещував чотирьох товаришів 14 і 15 років. За сексуальні втіхи обіцяв кожному гроші та щедрі подарунки.

Чоловік уже мав судимості за аналогічні злочини. На те, що підлітки навідують пенсіонера, звернула увагу сусідка. Вона повідомила про підозри до поліції, розповіли у відділі комунікації ГУНП у Сумській області.

"Пенсіонер ще восени торік запросив одного з місцевих хлопчаків до себе додому. І в розмові запропонував йому певні дії сексуального характеру. Той спочатку відмовився. Однак під тиском обіцянок задоволення та грошей погодився. За якийсь час чоловік попросив хлопця привести до нього своїх друзів, щедро обіцяючи кожному гроші та подарунки. Відтак, майже рік четверо хлопців час від часу навідувалися до старого", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий намагався зґвалтувати двох жінок: у поліції розповіли подробиці

Спочатку хлопці у розмовах із правоохоронцями не визнавали справжньої суті своїх відносин із літнім чоловіком, однак згодом про все розповіли. Зізнався у всьому і сам підозрюваний. Він не заперечує своєї провини. Однак говорить, що все було за "згодою сторін".

У поліції вже відкрили кримінальне провадження. Чоловік затриманий, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та оголошення підозри у скоєнні злочину. Якщо його провину доведуть, пенсіонеру загрожує 8 років за ґратами.

На Одещині 29-річний чоловік зґвалтував 8-річного хлопчика. Розшукати дитину вдалося завдяки місцевим жителям. Перед цим до правоохоронців звернулася мати хлопчика з повідомленням про зникнення.

Зараз ви читаєте новину «Давав гроші та подарунки: 72-річний чоловік протягом року розбещував чотирьох хлопців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути