пʼятниця, 08 червня 2018 12:01

Педофіл викрав 9-річну дівчинку
3

Чоловік, раніше судимий за розбещення дітей, викрав 9-річну дівчинку
Фото: Національна поліція України
Чоловік, раніше судимий за розбещення дітей, викрав 9-річну дівчинку
Чоловік, раніше судимий за розбещення дітей, викрав 9-річну дівчинку

У Куп'янському районі Харківської області правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у викраденні і розбещенні 9-річної дівчинки. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"7 червня до поліції звернулася 30-річна місцева жителька й розповіла, що два дні тому зникла її дочка. За словами жінки, дівчинка могла перебувати у знайомого, чоловіка літнього віку, який іноді купував їй продукти і підгодовував дитину. Поліцейські з'ясували, що 67-річний чоловік був раніше судимий за розбещення малолітніх, а після відсидки влаштувався охоронцем в місцевій котельні", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік протягом 14 років ґвалтував дітей

Правоохоронці почали пошуки дитини. Знайшли її за місцем роботи пенсіонера, у непридатних для життя умовах. На підприємстві розповіли, що знали про судимість співробітника, але не думали, що він візьметься за старе.

Дитину повернули матері, зараз з нею працюють лікарі та психологи. На підставі її свідчень слідчі відкрили кримінальне провадження. Якщо провина підозрюваного буде доведена, йому загрожує до 8 років в'язниці.

9-річного хлопця із села Цупівка Дергачівського району Харківської області викрав невідомий чоловік. Ярослав гуляв зі своєю подругою. До дітей підійшов незнайомець та запитав, як пройти до залізничної станції. Аж раптом схопив хлопчика, насунув шапку на очі, закрив рот рукою і потягнув до лісу. Схвильований батько встиг наздогнати викрадача та дитину.

Зараз ви читаєте новину «Педофіл викрав 9-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути