вівторок, 29 травня 2018 13:41

Чоловік протягом 14 років ґвалтував дітей

Чоловік протягом 14 років ґвалтував дітей
На Донеччині 54-річному розповсюджувачу дитячої порнографії оголосили про підозру у 23 фактах зґвалтування дітей. Фото — ТСН

У Слов'янську на Донеччині 54-річному розповсюджувачу дитячої порнографії оголосили про підозру у 23 фактах зґвалтування дітей. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

"В ході слідства правоохоронці з'ясували, що житель Слов'янська вчиняв статеві злочини відносно дітей впродовж 13 років, вдалося встановили 14 потерпілих, серед яких малолітні діти", - сказано у повідомленні.

Оперативники зібрали докази його причетності до 23 фактів сексуального насильства по відношенню до неповнолітніх, скоєних у період 2001-2014 років. З них три факти - скоєні відносно малолітніх дітей - до 14 років. Загалом на совісті зловмисника – 37 різних злочинів.

"В своєму приватному будинку раніше судимий зловмисник створив місце розпусти, де розбещував та ґвалтував дітей під загрозою розправи, користуючись їхнім безпорадним станом", - повідомили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Педофіла, що згвалтував 87 дітей, посадили на 18 років

Встановлено, що жертвами підозрюваного ставали підлітки переважно з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах. Залякані діти нічого не розповідали рідним. Крім того, ґвалтівник примушував дітей брати участь у зйомках порнографії. Вказану продукцію розповсюджував в інтернеті через створену ним "закодовану" мережу обміну файлів.

Він був викритий в кінці 2017 року, після чого переховувався від правоохоронців. На початку 2018 року його затримали. Підозрюваний перебуває під арештом в СІЗО. Йому оголосили підозру у злочинах за 6-ма статтями кримінального кодексу.

В Києві заарештували 24-річного вірменина Михайла Акопяна, який грабував та ґвалтував неповнолітніх дівчат.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік протягом 14 років ґвалтував дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути