середа, 07 листопада 2018 20:25

Патрульному зламали щелепу

Патрульному зламали щелепу
Під час затримання п'яного водія патрульному зламали щелепу. Фото: Obozrevatel

У Миколаєві під час затримання п'яного водія патрульному зламали щелепу.

Правоохоронці зупинили машину, в якій були люди з ознаками алкогольного сп'яніння. Водій відмовився проходити тест на алкоголь. Про це повідомляє "Преступности.НЕТ".

Поліцейські почали складати протокол. Через що водій почав агресивно поводитись - штовхнув патрульного, лаявся і не реагував на попередження. У конфлікт з правоохоронцями вступили і пасажири п'яного водія. В результаті поліцейський опустив водія для затримання на землю і почав надягати на нього кайданки. У цей момент один із пасажирів підбіг і з ноги вдарив в обличчя, зламавши патрульному щелепу.

Хлопець кричав до правоохоронців: "Ви що, ох*їли?! З якою метою, с*ка". Всіх учасників конфлікту відвезли з місця події до відділення поліції.

"За даним фактом в поліції порушили кримінальне провадження. Чоловікові, який вдарив патрульного, вже повідомили про підозру і зараз готується клопотання про обрання йому в суді запобіжного заходу", – зазначили в повідомленні.

У Павлограді Дніпропетровської області невідомі напали на активіста "Національних дружин" Юрія Малімонова. Він перебуває в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Патрульному зламали щелепу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути