неділя, 02 червня 2019 21:49

Патрульним, які поцілили в 5-річного хлопчика, повідомили про підозру

Патрульним, які поцілили в 5-річного хлопчика, повідомили про підозру
Дитині поцілили в голову поліцейські. Фото: Погляд

Працівникам патрульної поліції Переяслав-Хмельницького Київської області, які поцілили в дитину з вогнепальної зброї, повідомили про підозру.

"Двом правоохоронцям повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.28, ст.128 КК України, а саме в необережному тяжкому тілесному ушкодженні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб", - зазначили в прокуратурі Київщини.

Поліцейські під час відпочинку вживали спиртні напої. А потім вирішили постріляти з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про стан хлопчика, в якого поцілив поліцейський

Внаслідок здійснення пострілів куля потрапила в голову 5-річного хлопчика, який перебував на дитячому майданчику неподалік будинку, де розважались поліцейські.

Прокуратура готує клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді "цілодобового домашнього арешту тримання під вартою" та відсторонення від займаних посад.

31 травня до реанімаційного відділення Переяслав-Хмельницької лікарні доставлено хлопчика із тяжкою закритою черепно-мозковою травмою.

Спочатку повідомлялося, що хлопчик підслизнувся та вдарився головою об камінь. Однак під час медичної операції з'ясувалося, що дитина постраждала внаслідок кульового поранення.

Підозрюваними виявилися двоє поліцейських, які були напідпитку і влаштували стрілянину заради забави.

В ніч на неділю голова Нацполіції Сергій Князєв повідомив про їх затримання.

Бабуся пораненого хлопчика розповіла, що поліцейські визнають свою вину, але не знають, хто з них попав у дитину, бо були дуже п'яні.

Зараз ви читаєте новину «Патрульним, які поцілили в 5-річного хлопчика, повідомили про підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути