пʼятниця, 14 травня 2021 17:29

Патрульні застрелили чоловіка, який ішов на них з ножами

Патрульні застрелили чоловіка, який ішов на них з ножами
Чоловік ішов на патрульних з двома ножами. Фото: novadoba.com.ua

У Чернігові патрульні поліцейські застрелили 45-річного чоловіка.

Він ішов на них із ножами, повідомив речник патрульної поліції Чернігівської області Віталій Копистко, передає Укрінформ.

"Коли патрульні прибули на виклик щодо погрози вбивством людині в одній із квартир житлового будинку, агресивний чоловік пішов на них з ножами в обох руках. На вимогу покласти ножі він не відреагував, тож патрульні мусили застосувати зброю", - розповів пресофіцер.

Інцидент трапився сьогодні, 14 травня, об 11:00. До поліції зателефонував житель багатоквартирного будинку по вулиці Жабинського. Він розповів, що його сусідці погрожує вбивством її співмешканець, і вона благає про допомогу. Заявнику агресивний чоловік теж вранці погрожував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіки, які вночі рубали ліс, отримали по кулі

На виклик приїхали два екіпажі патрульної поліції. Крики жінки правоохоронці почули ще з вулиці й прийняли рішення самостійно відчинити двері квартири. Потрапивши до помешкання, вони побачили чоловіка з двома ножами в руках. Замість того, щоб покласти їх, як вимагалося, нападник пішов з ножами на поліцейських. Один із них вистрілив, і куля потрапила чоловікові в живіт.

Викликані на місце лікарі "швидкої" близько години намагалися реанімувати пораненого, однак врятувати його життя не змогли.

Керівництво патрульної поліції ініціювало службове розслідування, яке має надати правову оцінку діям співробітників. Про інцидент повідомили в прокуратуру.

У Тернополі 19-річний чоловік, представившись поліцейським, погрожував 17-річній дівчині пістолетом.

У Тернополі 19-річний чоловік, представившись поліцейським, погрожував 17-річній дівчині пістолетом. Потерпіла була з подругою біля одного з магазинів, коли чоловік підійшов до них і почав вимагати показати документи. Коли дівчата намагались уникнути компанії нетверезого агресора, той приставив до живота 17-річної дівчини пістолет та погрожував розправою.

Зараз ви читаєте новину «Патрульні застрелили чоловіка, який ішов на них з ножами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути