субота, 24 червня 2017 12:43

Пакетом із 10 тис. євро жбурнули у прикордонників за відмову пропустити контрабанду

Пакетом із 10 тис. євро жбурнули у прикордонників за відмову пропустити контрабанду
У прикордонників кинули пакетом із грошима Фото: facebook.com/DPSUkraine

На прикордонному посту Чернівецького загону прикордонників невідомі жбурнули пакетом із €10 тис. через паркан у бік військових. Перед тим їх пробували підкупити для перевезення конрабанди цигарок.

"До прикордонного наряду підійшли двоє невідомих. Чоловіки пропонували прикордонникам за грошову винагороду посприяти в переміщенні через кордон сигарет. Їм відмовили. За декілька хвилин до кордону з боку Румунії під'їхав позашляховик. З нього вийшов чоловік та перекинув на український бік поліетиленовий пакунок, після чого з місця зник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонник підкинув дівчині наркотики, а потім освідчився

Група реагування від прикордонного підрозділу, яка прибула з представниками фіскальної служби для перевірки та фіксації даної інформації, оглянувши пакунок виявила в ньому грошові кошти. Загалом там знаходилося €10 050. Кошти вилучені та будуть передані представникам фіскальної служби, які перевірять їх справжність", - повідомляє Держприкордонслужба.

Прикордонники в пункті пропуску "Мар'їнка" вилучили арсенал зброї з автомобіля, який прямував на непідконтрольну територію Донбасу.

В контрольному пункті в'їзду-виїзду "Мар'їнка" під час оформлення автомобіля Mercedes, в якому громадянин України прямував на непідконтрольну територію, зреагував службовий собака.

Зараз ви читаєте новину «Пакетом із 10 тис. євро жбурнули у прикордонників за відмову пропустити контрабанду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути