Ексклюзиви
понеділок, 14 червня 2021 18:56

Падіння 17-річного з кабіни канатної дороги: мати хлопця розповіла, як усе було

Падіння 17-річного з кабіни канатної дороги: мати хлопця розповіла, як усе було
У Харкові 17-річний хлопець випав із кабіни канатної дороги і потрапив під колеса авто. Фото: t.me/truexanews

17-річний хлопець, який випав із кабіни канатної дороги в Харкові, зазнав множинні переломи й травму голови. Він досі непритомний і підключений до апарату штучної вентиляції легень.

Обстежити хлопця за допомогою томографа поки немає можливості, розповів директор департаменту в справах інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко, передає Newsroom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одразу під колеса авто: момент падіння 17-річного з канатної дороги

Тим часом мати, Марія, запевняє, що він не мав наміру вкоротити собі віку. А намагався вистрибнути з кабіни в найнижчій точці. Жінка також відкинула версію спроби самогубства через невдалі результати ЗНО, яка з'явилася в соціальних мережах.

"Він зібрав друзів, усі каталися канатною дорогою. Мабуть, це було якесь хизування перед хлопцями — він хотів стрибнути з найнижчої точки. Звісився з кабінки, почалася злива з градом. Злякався, кабіна стрімко почала підійматися. Хотів залізти назад, але через дощ руки зіслизнули й упав", – розповіла жінка, передає Суспільне.

Каже, у нього не було жодних сварок із дівчатами. А ЗНО він узагалі не складав, бо вчиться в ліцеї. Також запевнила, що її син не блогер, у TikTok не зареєстрований.

Трагедія сталася 13 червня о 18:15. Підліток упав із канатної дороги в парку Харкова. Після того його збила машина. Його з численними травмами госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «Падіння 17-річного з кабіни канатної дороги: мати хлопця розповіла, як усе було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути