четвер, 29 грудня 2011 12:04

П'яні українці у Польщі гасали на вантажівці по залізничних коліях

Автор: Фото: http://wiadomosci.wp.pl
 

Поліція невеликого польського містечка Скерневіце (Лодзьке воєводство) затримала двох чоловіків, які "з вітерцем" мчали по залізничним коліям на вантажному "Мерседесі".

Все сталося на вихідних, розповів представник поліції. Коли не вистачило випитої горілки, два громадянина України, які працювали на будівництві шосе A2, сіли без дозволу сіли у вантажівку і відправилися за спиртним у Скерневіце, пише Цензор.

Щоб не робити гак, приятелі вирішили "зрізати кут" і дістатися до міста прямо по коліях. Промчавши близько кілометра, машина раптово зупинилася - на залізничній стрілці колесо застрягло між рейками. Тут їх і наздогнала залізнична охорона, негайно викликавши поліцію. Підоспілі офіцери в протоколі зазначили, що у момент затримання в крові двох 25-річних громадян України містилося 2 і 1,6 проміле алкоголю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці стали менше потрапляти в аварії на залізничних переїздах

На щастя "нічних гонщиків", залізнична гілка, на якій застрягла вантажівка, вела в паровозне депо Скерневице і не працювала з початку 90-х років минулого століття. Не розібрали її тому, що в 1994 році депо було включено до реєстру історичних пам'яток, і під'їзні шляхи є частиною музейної експозиції.

"Мандрівників", зрозуміло, затримали. За короткострокове використання транспортного засобу без дозволу хазяїна їм загрожує покарання у вигляді позбавлення свободи строком до п'яти років. "Водій" до того ж відповість за управління автомобілем в стані алкогольного сп'яніння, за що йому "світить" ще два роки позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «П'яні українці у Польщі гасали на вантажівці по залізничних коліях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути