понеділок, 19 березня 2018 08:29

Озвучили ймовірну причину самогубства легендарного льотчика

Озвучили ймовірну причину самогубства легендарного льотчика
У власній квартирі наклав на себе руки 29-річний льотчик-герой АТО Владислав Волошин. Вистрелив собі у груди з бойового пістолета. Фото - novosti-n.org

Причиною самогубства виконувача обов'язків директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт" 29-річного Владислава Волошина може бути тиск з боку влади.

Ніби-то Волошина змусили піти на тендерну оборудку під час ремонту приміщення аеропорту. Таку інформацію оприлюднив миколаївський журналіст Андрій Лохматов після розслідування.

Журналісту вдалося отримати та опублікувати аудіозапис, На ньому чути, як Волошина, як керівника аеропорту, відверто схиляють погодити фіктивні результати тендеру на ремонт будівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АТОвець підірвав себе гранатою

Також Лохматов опублікував листування Волошина за кілька тижнів до смерті. Він скаржився знайомому на тиск з боку голови обласної адміністрації і розумів, що пішов на злочин, затвердивши тендерну оборудку, як того вимагали в обладміністрації. Через це, писав Волошин, "його вже відвідують суїцидальні думки".

У Владислава Волошина залишилася дружина і двоє малолітніх дітей.

У Миколаєві 18 березня в власній квартирі наклав на себе руки льотчик-герой АТО 29-річний Владислав Волошин. Колишній пілот штурмовика Су-25 299-ї Миколаївської бригади тактичної авіації. Неодноразово завдавав результативні удари по російським агресорам в Україні, всього зробив 33 бойових вильотів. За словами товаришів по службі з 299-ї бригади тактичної авіації, Владислав Волошин був людиною дуже вразливим, з підвищеним почуттям справедливості. Ім'я українського льотчика стало відомим далеко за межами України після того, як у 2014 році в ряді російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що саме він на штурмовику Су-25 збив малайзійський "Боїнг" на Донбасі. Пізніше ця інформація була спростована.

Зараз ви читаєте новину «Озвучили ймовірну причину самогубства легендарного льотчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути