пʼятниця, 04 травня 2007 12:46

Батько зґвалтував дочку і виклав відео в інтернет

У Гонконзі заарештували одного з фігурантів списку "найнебезпечніших злочинців США". Громадянина США Кеннета Джона Фрімена звинувачують у зґвалтуванні дочки і розповсюдженні відеозйомки цього злочину через інтернет. Фрімен, який тривалий час займався бодібілдінгом, чинив опір під час арешту і поранив четверо поліцейських. Про стан самого Фрімена нічого не відомо.

Операцію по затриманню Фрімена проводили правоохоронні органи США, Китаю і Гонконгу.

"Справа Фрімена" стала відомою після того, як його дочка погодилася виступити в прямому ефірі шоу "Найбільш розшукувані злочинці США" і розповіла про події. За декілька місяців до цього Фрімен покинув США і працював у китайському місті Сучжоу на одну з американських компаній.

Між Китаєм і США немає договору про взаємну екстрадицію підозрюваних, тому поліцейські майже півроку чекали, поки Фрімен виїде з Китаю.

Кілька тижнів тому американській поліції стало відомо, що Фрімен збирається відвідати Гонконг. Підозрюваного затримали в гонконзькому аеропорту. Між Гонконгом і США існує домовленість про взаємну видачу підозрюваних, тому в США сподіваються, що вже найближчим часом Фрімена буде екстрадовано в Америку, передають РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Батько зґвалтував дочку і виклав відео в інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути