середа, 15 липня 2020 12:50

Залишила малого сироту: розповіли про жінку, яка задушила сина й убила себе

Залишила малого сироту: розповіли про жінку, яка задушила сина й убила себе
У Харкові жінка задушила 10-річного сина і порізала собі вени. Фото: facebook.com/police.kharkov

У Харкові розслідують смерть 37-річної жінки та її 10-річного сина. В поліції припускають, що мати вбила дитину, а потім вкоротила віку собі.

Мертву жінку з порізаними венами у ванній кімнаті знайшли родичі, які повернулися додому. А в сусідній кімнаті побачили на ліжку 10-річного Микиту. Теж без ознак життя. Жінка залишила передсмертну записку. Сиротою залишився молодший син жінки. На момент трагедії удома його не було.

"У передсмертній записці вона просила пробачення у рідних та просила нікого не звинувачувати", – каже керівник слідства Новобаварського відділу поліції Ігор Лук'янов, передає ТСН.

На життя 37-річна жінка заробляла шиттям. У будинку жила зі своїми братами та матір'ю. Двох синів виховувала без чоловіка. Слідчі припускають, що жінка могла зважитися на вбивство і суїцид через відчай. У банках набралася кредитів, а віддати їх просто не могла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка з немовлям викинулась із багатоповерхівки: що розповіли в поліції

"Наразі слідство розглядає декілька версій обставин. Серед них як кредитні заборгованості, так й інші негаразди в житті. Досить нормальна сім'я, кожен повнолітній член родини працює", – каже Лук'янов.

Які це кредити і які негаразди в житті, у поліції не уточнюють. Кажуть лише, що психічних розладів жінка не мала. Рідні убиті подвійним горем і бодай щось розповідати відмовляються. Сусіди приголомшені. Кажуть: жінка була дбайливою матір'ю та доброю господинею. Діти були доглянуті. Старший Микита добре вчився. Але додають, що родина жила відлюдькувато, тож про якісь суттєві проблеми в матері сусіди нічого не знали.

Тіла 10-річного хлопчика та його 37-річної мами знайшли в будинку в провулку Тбіліському у Новобаварському районі Харкова 13 липня, близько 20:10. Попередньо, 37-річна жінка задушила свого сина. Після цього вона порізала собі вени та померла від втрати крові.

Зараз ви читаєте новину «Залишила малого сироту: розповіли про жінку, яка задушила сина й убила себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути