вівторок, 03 грудня 2019 10:04

Оглянули всі ліси, поля та чагарники: 13-й день тривають пошуки 15-річного хлопця

Оглянули всі ліси, поля та чагарники: 13-й день тривають пошуки 15-річного хлопця
На Тернопільщині розшукують 15-річного Віктора Груб'яка із села Золота Слобода Козівського району. Хлопця востаннє бачили друзі 22 листопада. Фото - tp.npu.gov.ua

На Тернопільщині розшукують 15-річного Віктора Груб'яка із села Золота Слобода Козівського району.

Хлопець пішов з дому ще ввечері 21 листопада. Друзі розповідають, що бачили його близько 1-ї години ночі 22 листопада біля будинку культури сусіднього села Вівся. З того часу хлопець зник, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"У пошуках хлопця допомагають колеги із сусідніх районів, області, рятувальники, представники "Самооборони" та усі небайдужі громадяни", - розповідає керівник підрозділу Артем Колодій.

За цей період поліцейські оглянули кожен метр в радіусі понад 10 км від місця проживання та місця, де востаннє бачили Віктора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 17-річна дівчина майже тиждень не виходить на зв'язок

"Із допомогою людей та квадрокоптера ми обшукали всі навколишні поля, ліси, лісосмуги, чагарники, торф'яники, кар'єри. 25 листопада, було прийнято рішення спустити найближчий ставок в селі Вівся. На щастя, хлопця там не було", - додав Колодій.

Поліцейські розглядають декілька версій щодо зникнення неповнолітнього. Серед них: дорожньо-транспортна пригода, конфлікт з невідомими особами та інші.

Прикмети: хлопець на зріст 150 см, худорлявої статури, русяве волосся. Був одягнений у темні спортивні штани, вишневу вітрівку та безрукавку.

Усіх, хто володіє бодай якоюсь інформацією, що допоможе у пошуку 15-річного Віктора Груб'яка, поліцейські просять телефонувати за номерами: (03547) 2-12-45, 0977651660, 0967403042 або на лінію 102.

У Вишневому під Києвом розшукали 14-річну школярку, яка зникла у столиці понад місяць тому.

Зараз ви читаєте новину «Оглянули всі ліси, поля та чагарники: 13-й день тривають пошуки 15-річного хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути