пʼятниця, 26 травня 2023 12:47

Осиротіли троє дітей. Батько і брат – на фронті: що відомо про збитого суддею нацгвардійця
Оновлено

Збитий суддею 23-річний нацгвардієць у Києві – солдат строкової служби.

Його батько боронить Бахмут на Донеччині, брат теж на фронті, пише "Суспільне" з посиланням на джерела.

Загиблий воїн виховував трьох дітей – одну спільну і двох дітей дружини від її попереднього шлюбу, повідомив "РБК-Україна" пресофіцер військової частини 3030 Національної гвардії.

"Дружина з дітьми та мама за кордоном", – розповіли у військовій частині.

Оновлено о 12:50: у результаті ДТП загинув військовий Нацгвардії Вадим Бондаренко з міста Тальне на Черкащині, пише ТСН.

"Про загиблого кажуть, що він був добрим хлопцем і патріотом своєї країни", – кажуть журналісти.

Автор: ТСН.ua
  У ДТП за участі судді загинув військовий з Черкащини Вадим Бондаренко
У ДТП за участі судді загинув військовий з Черкащини Вадим Бондаренко

Чоловік до повномасштабної війни проходив строкову службу спочатку в Черкасах, потім його відправили до Києва, де і продовжив службу.

"З початком активних бойових дій нацгвардієць хотів піти на передову, однак його залишили нести службу на блокпостах у столиці", – додали журналісти.

Яка позиція Макарівського суду

У Макарівському райсуді Київської області заявили, що не виправдовують дій свого голови Олексія Тандира. Закликали до "повного та неупередженого" розслідування події і пообіцяли сприяти слідству.

"Ми не знаємо усіх подробиць події, що сталась, обставини справи ще з'ясовуються. Макарівський районний суд буде сприяти уповноваженим органам у розслідуванні ДТП та у разі підтвердження інформації щодо наявності обтяжувальних обставин звертатися до відповідних органів суддівського врядування задля відповідного реагування", – йдеться у повідомленні.

У суді додали, що Тандира нині немає на робочому місці.

У ніч на 26 травня п'яний Олексій Тандир на блокпосту збив нацгвардійця, пишуть ЗМІ. Державне бюро розслідувань підтвердило аварію за участі судді з Київщини, але не назвало його імені. Від отриманих травм військовослужбовець загинув на місці.

Аварія сталася на блокпості на заїзді до Києва збоку Житомира на початку комендантської години. Нацгвардієць вийшов на дорогу встановити інженерні загородження, коли в нього влетів "Лексус", за даними ЗМІ.

Винуватець аварії відмовляється проходити тест на алкогольне сп'яніння. І заявив, що за кермом нібито був не він, а "водій, який втік у кущі".

Розслідуванням ДТП займається ДБР. Винуватцю загрожує до 10 років в'язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами від п'яти до 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Осиротіли троє дітей. Батько і брат – на фронті: що відомо про збитого суддею нацгвардійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути