Ексклюзиви
неділя, 31 травня 2020 18:10

Опинився випадково: один із броварських стрілків розповів свою версію

Опинився випадково: один із броварських стрілків  розповів свою версію
Вінниччанин Владислав Тютюнник - один із підозрюваних у масштабній збройній сутичці в Броварах на Київщині. Каже, що на місці інциденту опинився випадково. Фото: ТСН

Один із підозрюваних у масштабній збройній сутичці в Броварах на Київщині вінниччанин Владислав Тютюнник каже, що на місці інциденту опинився випадково.

Приїхав до Броварів до друзів. Мовляв, давно хотів зустрітися, а тут послабили карантин. Він не заперечив, що перебував вранці на зупинці у момент стрілянини. Навіть вказав на себе на поширених у мережі відео. Пояснив це тим, що йшов на маршрутку, щоб повернутися додому до Вінниці. Побачив стрілянину і не зміг не зупинитися, щоб подивитися. А потім побачив у легковику інших знайомих і з ними поїхав з місця подій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відсидів 17 років: що відомо про учасників стрілянини в Броварах

"Я на пару днів взяв невелику відпустку до вихідних і поїхав до друзів до Броварів. Виходячи на маршрутку о сьомій ранку я побачив натовп. Потім почали розвиватися ті події", - каже Владислав Тютюнник, передає ТСН.

Суд ця версія не переконала. Як і версія інших трьох підозрюваних. Вони із залу суду поїхали до СІЗО, де 60 діб перебуватимуть під вартою поки триватиме розслідування. Прокурори для усіх підозрюваних у справі просили у суду тримання під вартою.

Затриманих більше, але підозрюваних наразі 21. Переважна частина - це жителі Вінницької області, яких, за версією слідства, найняли за 800 гривень, щоби ті влаштували розправи. Ймовірно, будуть інші підозри.

29 травня у Броварах на Київщині сталася перестрілка за участю близько 100 людей. Розборки влаштували між житлових будинків. Поліція порушила 4 кримінальних справи. Одинадцятьом учасникам стрілянини обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Зараз ви читаєте новину «Опинився випадково: один із броварських стрілків розповів свою версію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути