четвер, 15 липня 2021 13:07

Оперативник загинув під час конвоювання ґвалтівника

Оперативник загинув під час конвоювання ґвалтівника
На Донеччині під час конвоювання підозрюваного загинув поліцейський 38-річний Олександр Корж. В органах внутрішніх справ працював 21 рік. У нього залишилися дружина та 10-річний син. Фото: dn.npu.gov.ua

На Донеччині під час конвоювання підозрюваного в зґвалтуванні загинув поліцейський 38-річний Олександр Корж.

Авто з'їхало в кювет і перекинулося поблизу міста Родинське. Майор Корж, який був за кермом, загинув на місці. Аварія сталася сьогодні вранці, 15 липня, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Майор поліції Олександр Корж разом із колегою на службовому автомобілі доправляв із Луганської області злочинця, затриманого за зґвалтування. Авто з'їхало в кювет і перекинулося. Олександр, який був за кермом, загинув, пасажири зазнали тілесні ушкодження", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський на джипі в'їхав у вантажівку та загинув

Олександр Корж був старшим оперуповноваженим Волноваського райвідділку поліції. Присвятив службі в органах внутрішніх справ 21 рік.

"Усе життя працював у розшуку зниклих безвісти осіб і злочинців, які переховувалися від закону. Повернув додому сотні людей і не дав уникнути покарання винуватцям. З початку року Олександр обійняв посаду старшого оперуповноваженого сектору розкриття злочинів проти особи відділу кримінальної поліції та почав розкривати тяжкі й особливо тяжкі злочини", - розповіли колеги.

В Олександра залишилися дружина й 10-річний син, додали в департаменті карного розшуку Нацполіції.

В автомобільній аварії загинув поліцейський 24-річний Владислав Кірій із Борисполя Київської області. Патрульний їхав в автомобілі, водійка якого не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу. У результаті зіткнулася з автобусом. Чоловік тільки приєднався до лав поліції і навчався в академії. У загиблого залишилися дружина й 5-місячна дитина.

Зараз ви читаєте новину «Оперативник загинув під час конвоювання ґвалтівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути