середа, 18 січня 2017 11:25

Онука розповіла, як вона зі своїм коханим убила бабусю

Онука розповіла, як вона зі своїм коханим убила бабусю
kp.ua

У Броварах пару, яка вбила 61-річну бабусю дівчини, заарештували на 2 місяці. Дівчина розповіла подробиці вбивства.ЇЇ коханий мовчить.

Про це повідомляє "Комсомольська правда".

"Трагедія сталася 13 січня під Києвом, у Броварах. 16-річна онука разом із 18-річним товаришем вбили бабусю дівчини. Тіло пенсіонерки намагалися спалити у ванній кімнаті. Школярка зізналася - вбивство готували заздалегідь. Пара зайшла до квартири. Хлопець почав бити жінку по голові. На крик пенсіонерки ніхто не відгукнувся. Згодом онука дала йому в руки кухонний ніж. Ним молодик 25 разів порізав потерпілу. Після цього тіло старенької віднесли до ванної кімнати. Накрили купою одягу та підпалили. Поліція відразу запідозрила дівчину та згодом затримала", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенець поцупив в товариша 80 тис. грн

Загалом поліцейські нарахували на тілі вбитої близько 30 ножових поранень в шию, грудну клітку, а також численні забої. Дівчина зізнається у скоєному. А от її кавалер мовчить. Можливо боїться сказати щось зайве, оскільки йому загрожує довічне.

У Броварах на 8 поверсі багатоповерхівки сталася пожежа. Рятувальники під купою речей знайшли вбиту пенсіонерку. Слідчі запідозрили у вбивстві онуку та її коханого, у яких з недавніх пір зав'язалися стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Онука розповіла, як вона зі своїм коханим убила бабусю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути