субота, 11 лютого 2023 07:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти посилили терор на Запоріжжі – Генштаб

Окупанти посилили терор на Запоріжжі – Генштаб
У населених пунктах тимчасово зайнятої Запорізької області російські окупанти продовжують чинити тиск на місцевих жителів. Фото: eastnews.ua

Розпочалася 353-тя доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну. Попри значні втрати ворог продовжує вести наступ на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

На Запорізькому напрямку вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Ольгівське, Малинівка, Гуляйполе, Степове, Щербаки, Новоандріївка, Новоданилівка, Мала Токмачка і Чарівне Запорізької області, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 11 лютого.

"У місті Мелітополь колаборантам, які працюють в окупаційній адміністрації, запропоновано зректись громадянства України, написавши відповідну заяву", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі лунають потужні вибухи, здригаються вікна – мер

У окремих населених пунктах тимчасово зайнятої Запорізької області російські окупанти продовжують чинити тиск на місцевих жителів, запроваджують комендантські години та проводять перевірки помешкань.

За минулу добу підрозділи Збройних сил України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Кремінна, Шипилівка і Білогорівка Луганської області та Красна Гора, Бахмут, Іванівське і Парасковіївка на Донеччині. Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 12 ударів по районах зосередження ворога, а також чотири удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти посилили терор на Запоріжжі – Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути