Ексклюзиви
неділя, 01 квітня 2012 10:39

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

"Оксана Макар виросла б нормальною дівчиною, якби у неї була нормальна сім'я"

"Оксана Макар виросла б нормальною дівчиною, якби у неї була нормальна сім'я"
Дід віддав Оксану в інтернат Фото: polemika.com.ua

Мешканці селища Луч, в якому у бабусі жила Оксана Макар кажуть, що Оксана виросла б нормальною дитиною, якби її рідні більше звертали на неї увагу.

"Оксана росла як бур'ян, ні любові, ні ласки не знала. Вона була добра дівчинка, але у дитини не було любові. Ладно, мати якась не певна, у неї чи дві чи три ходки, але дідусь у неї заслужений вчитель. Получав добру зарплатню. Йому нічого не було варто допомогти", - розказує один з мешканців села Луч, не називається, каже, що йому ще тут жити.

"Коли знайшли Оксану, вона була адекватна, почала давати інформацію, що в неї дідусь був вчитель хімії. Щоб повідомити рідним, зв'язалися з електриком, він саме мав їхати на село. Він приходить, розказує діду: "З вашою внучкою нездорова ситуація", а дідусь йому говорить: "Я захворів, ти піди скажи Ніні (Оксанина бабуся, - ред)". Хоча виглядав дідусь нормально, просто він ледачий і хамло. І як вчитель хімії він нормальний, дає інформацію, але як про людину про нього ніхто нічого доброго сказати не може", - зауважив чоловік.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Мати Оксани Макар поклала на могилу доньки червоні троянди

"Коли Тетяна (мати Оксани Макар, - ред.) ще в школу ходила, він посилав її красти яблука, картоплю, груші. І якщо вона попадалась, то її били там, а потім він ще дома гупав. Коли Оксані було чи 7,чи 5 років, Тетяну посадили. І виникло питання, куда дівати онучку. І дідусь віддав її в інтернат в сусідньому селі Шевченково. Скільки вона там пробула не можу сказати, ніхто ж за цим не слідкував. Оксана інколи тікала з інтернату. Бабуся намагалася їй якось допомогти, дати якісь гроші. Так що дитина не винна. Вона виросла б нормальною дівчиною, якби у неї була нормальна сім'я", - розповів мешканець села.

Зараз ви читаєте новину «"Оксана Макар виросла б нормальною дівчиною, якби у неї була нормальна сім'я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути