субота, 31 березня 2012 19:00

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Оксана Макар три роки займалася боксом - студентка

Оксана Макар три роки займалася боксом - студентка
Ірина Богданова стверджує, що Оксана росла щасливою дитиною. Фото: donbass.ua

Студентка з Миколаєва Ірина Богданова заперечує інформацію про те, що мати Оксани Макар Тетяна Суровицька пила і когось водила у лікарню.

"Все, що писали в інтернеті, — неправда, що вона (Тетяна Суровицька — ред.) пила і когось водила у лікарню. Я весь цей час була з нею. Вона з реанімації не виходила. Сиділа у лікарні одна в чужому місті. Їла те, що люди приносили. Їй не було куди витрачати гроші і не було коли. Я приїзджала і привозила їй сигарети", - сказала кореспонденту Gazeta.ua Богданова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксану Макар поховали поряд з меморіалом загиблим воїнам Другої світової

"Я ніяка не родичка, не представник якоїсь партії чи громадської організації. Я просто людина. Коли це сталося, прочитала в інтернеті, зв'язалася з редакцією і попросила координати. Одяглась і поїхала у лікарню", — розповіла дівчина.

За її словами, Оксана росла щасливою дитиною.

"У цю ніч ми були разом з Танею. Вона розповідала про Оксану. Знаєте, у Оксани було дуже щасливе дитинство: у неї були мама, дідусь, бабуся, рідні. Вона була дуже життєрадісною — на всіх фотографіях вона посміхається. Було б у неї нещасливе дитинство, вона б такою не була. Говорять, що вона (Оксана — ред.) пила. Якби вона пила, то чи витримало б її серце стільки наркозів? Вона взагалі спортсменка — три роки боксом займалась. Так, вона була веселою, комунікабельною. Тільки люди розцінювали це неправильно, мовляв, заграє", - додала вона.

Ірина допомагала Суровицькій з організацією похорону і взагалі намагалася підтримати її усім, чим може.

Нагадаємо, сьогодні поховали Оксану Макар. 8 березня, в кафе "Рибка" 18-річна Оксана познайомилася із 24-річним Максимом Присяжнюком, 23-річним Євгенієм Краснощоком та 22-річним Артемом Погасяном.

Вони пішли на квартиру до Максима, через дорогу від кафе. Там дівчину зґвалтували і придушили. Непритомну віднесли на будівельний майданчик, неподалік дому.

29 березня дівчина померла.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Макар три роки займалася боксом - студентка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

124

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути