Ексклюзиви
вівторок, 23 січня 2018 14:08

Охоронець супермаркету вбив за крадіжку безхатченка

Охоронець супермаркету вбив за крадіжку безхатченка
На Кіровоградщині охоронець супермаркету вбив безхатченка за крадіжку алкоголю. Фото - Факти - ICTV

У Знам'янці Кіровоградської області охоронець одного із супермаркетів запідозрив безхатченка у крадіжці алкоголю і завдав йому смертельних тілесних ушкоджень.

"Пригода сталася, коли до приміщення супермаркету зайшов чоловік, якого охоронець запідозрив у скоєнні крадіжки алкогольних напоїв із полиці магазину. Під час з'ясування обставин події, між працівником охорони та чоловіком виникла суперечка, в ході якої відвідувач отримав удар в грудину. Після цього він вийшов із магазину, знепритомнів та впав на землю. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер", - йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції у Кіровоградській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охоронець супермаркету вбив колегу-касирку за прикраси

Правоохоронці кажуть, чоловік був безпритульним. Подорожував електричками і був мешканцем іншої області. Він неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство та крадіжки.

Поліція проводить розслідування за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Охоронцеві загрожує до 10 років позбавлення волі.

У селищі Нова Прага Олександрійського району Кіровоградської області помер відвідувач місцевого маркету. 63-річного чоловіка побив охоронець. Нібито за крадіжку елітного алкоголю. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець супермаркету вбив за крадіжку безхатченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути