Ексклюзиви
вівторок, 24 січня 2017 12:51

Охоронець до смерті забив відвідувача магазину

Охоронець до смерті забив відвідувача магазину
dpchas.com.ua

У селищі Нова Прага Олександрійського району Кіровоградської області помер відвідувач місцевого маркету. Ще 21 січня 63-річного чоловіка побив охоронець. Ніби-то за крадіжку елітного алкоголю. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці.

Про це повідомляють "Олександрійські новини".

"Пенсіонер разом із дружиною пішли за покупками до місцевого "Оптовичка". Один із охоронців накинувся на відвідувача. Почав звинувачувати його у крадіжці. Після цього забив до смерті. За словами правоохоронців, про смерть чоловіка повідомив місцевий фельдшер. Чоловіка знайшли біля бокового виходу магазину. Дружина загиблого вийшла через центральний вхід. Причина смерті - тяжкі тілесні ушкодження. За даними експертизи, загиблий помер від внутрішнього крововиливу. Частина кишечника відділилася від тіла. Це стало фатальним для чоловіка через розриви внутрішніх органів", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охоронець пансіонату вбив та підпалив жінку

Наразі слідчі з'ясовують обставини трагедії. Чому охоронець його побив - поки невідомо. Поліція встановлює місцезнаходження відеореєстратора. Однак працівники кажуть, він давно не працює. Відкрито кримінальне провадження. Вбивці загрожує від 7 до 10 років ув'язнення. Триває слідство.

У Харкові охоронці ресторану побили журналіста телеканалу "NewsONE" Тараса Аскалепова. Конфлікт виник через відмову здати одяг у гардероб. Силою вивели з кафе та вдарили в обличчя. На вулиці продовжили бити.
Зараз ви читаєте новину «Охоронець до смерті забив відвідувача магазину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути