вівторок, 30 березня 2021 14:59

Оглушили й запхали в багажник: чоловіка викрали неподалік дому

Оглушили й запхали в багажник: чоловіка викрали неподалік дому
На Донеччині 40-річного чоловіка неподалік від дому заштовхали в багажник автомобіля та вивезли до озера двоє малознайомих. Потерпілий в лікарні. Зловмисників розшукали. Фото: npu.gov.ua

У Слов'янську на Донеччині 40-річного чоловіка неподалік від дому заштовхали в багажник автомобіля та вивезли до озера двоє малознайомих. У такий спосіб зловмисники вимагали в потерпілого гроші, начебто ним викрадені.

Постраждалий з численними травмами голови в лікарні. Зловмисників розшукали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрали чоловіка і вимагали $1 млн - поліція затримала банду

"Напередодні в потерпілого з його двома знайомими виник конфлікт. У результаті 46-річний підозрюваний трубою вдарив чоловіка кілька разів по голові. А потім разом з 44-річним спільником заштовхали постраждалого в багажник і відвезли до озера, де його і залишили. Чоловік тільки наступного дня звернувся до лікарні, де йому надали медичну допомогу", - розповіли в поліції.

Підозрюваним обирають запобіжний захід. Справу розслідують як вимагання.

У Києві троє невідомих напали на 37-річного активіста й ветерана АТО у його квартирі на Печерську. Побили, а коли знепритомнів, посадили в авто й вивезли в невідомому напрямку. За 4 дні правоохоронці затримали 3 підозрюваних, які показали, де сховали тіло вбитого. Зловмисники зарізали викраденого чоловіка та сховали його тіло у канаві під Києвом. Мотив злочину встановлюють. Попередньо між підозрюваними та потерпілим мав місце конфлікт.

Зараз ви читаєте новину «Оглушили й запхали в багажник: чоловіка викрали неподалік дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути