пʼятниця, 14 вересня 2012 07:00

Одесит підрізав і пограбував власну матір

Одесит підрізав і пограбував власну матір
Фото: timeszp.com

Аби здобути грошей, 25-річний одесит не пожалів навіть рідної матері. Він завдав жінці чисельні ножові поранення грудної клітини, шиї та обличчя. Про це повідомили у прес-службі Одеського міського управління міліції.

До Малиновського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у лікарню доставлена 45-річна жінка с численними ножовими пораненнями. Зі слів потерпілої стало відомо, що вона отримала їх від власного сина, який вимагав у неї грошей. Залякана і поранена жінка віддала йому майже 4 тисячі доларів, після чого він пішов.

25-річний син потерпілої останній рік проживав неподалік від неї зі своєю співмешканкою, ніде не працював. Він обрав час, коли матір була вдома сама, та прийшов вимагати гроші. В ході сварки  він вхопив кухонного ножа та декілька разів вдарив ним власну матір. Аби залишитися живою, поранена жінка була змушена віддати синові гроші.

Взявши злочинним шляхом здобуте, молодик відніс його до своєї співмешканки. Наявність плям крові, які дівчина побачила на його одязі, чоловік пояснив тим, що з кимось побився. Однак, в Одесі вирішив не залишатися, а поїхав переховуватися від правоохоронців до Криму, де у нього були товариші.

Зараз ви читаєте новину «Одесит підрізав і пограбував власну матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути