понеділок, 27 лютого 2012 15:47

Одещина "попливла" через потепління

Одещина "попливла" через потепління

Різке потепління призвело до підтоплення декількох населених пунктів у південних районах Одеської області, які знаходяться в низинах, повідомили в центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Одеській області в понеділок.

У Ренійському районі Одеської області через підтоплення було призупинено енергопостачання в п'яти населених пунктах - селах Орлівка, Нагірне, Плавні, Котловина і Новосільське. Таким чином, без електропостачання залишилося близько 5 тис. домоволодінь, а також вертолітна станція "Орлівка".

Після відкачування майже 400 куб. м води з приміщення електропідстанції енергопостачання в населених пунктах вдалося відновити.

Крім того, в Ізмаїльському районі поблизу Ізмаїла вода з полів підтоплює дачні ділянки і будинки в населеному пункті Матроська. Тут в деяких місцях рівень води доходив до 1 м. Всього було підтоплено 350 земельних ділянок і 150 дачних будинків. Із зони підтоплення було відкачано понад 25 тис. куб. м води, зараз рівень води поступово зменшується.

Зараз ви читаєте новину «Одещина "попливла" через потепління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути