вівторок, 12 грудня 2017 00:11

ОБСЄ за вихідні зафіксували майже 1150 вибухів

ОБСЄ за вихідні зафіксували майже 1150 вибухів

Спостерігачі ОБСЄ за останні вихідні зафіксували майже 1150 вибухів на Донбасі.

Про це ідеться у звіті місії.

"У період з вечора 8-го до вечора 9-го грудня в Донецькій області місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, зокрема, приблизно 240 вибухів, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом, коли, серед іншого, було зафіксовано близько 560 вибухів" - ідеться у повідомленні.

В неділю ввечері зросла кількість порушень режиму перемир'я.

"З вечора 9-го до вечора 10-го грудня, за спостереженнями СММ, кількість порушень режиму припинення вогню, так само як і вибухів (орієнтовно 860), зросла, якщо порівнювати з попередньою добою", - додають у місії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики не пропускають людей у пункті пропуску "Золоте"

"У період з вечора 8-го до вечора 9-го грудня в Луганській області спостерігачі ОБСЄ констатували зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, зокрема, приблизно 40 вибухів, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом. Серед іншого було зафіксовано близько 70 вибухів. З вечора 9-го до вечора 10-го грудня місія констатувала аналогічний рівень порушень режиму припинення вогню, що і за попередню добу, водночас зафіксувавши менше вибухів (чотири)", - продовжують у повідомленні.

Раніше спецпредставник США з питань України Курт Волкер заявив, що введення миротворців ООН на Донбас і виведення звідти російських військ повинно відбуватися одночасно.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ за вихідні зафіксували майже 1150 вибухів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути