Ексклюзиви
вівторок, 03 вересня 2019 12:00

Обізвала бідним: за що вбили і викинули на смітник 40-річну жінку

Обізвала бідним: за що вбили і викинули на смітник 40-річну жінку
У Лозовій на Харківщині чоловік перерізав горло знайомій, тіло викинув у сміттєвий бак. Уранці вбиту знайшли на сміттєзвалищі. Фото - hk.npu.gov.ua

У поліції розповіли подробиці та мотив убивства 40-річної жінки, тіло якої знайшли на сміттєзвалищі в Лозовій під Харковом.

54-річний підозрюваний зізнався, зачепили слова жінки про його матеріальний стан, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"2 вересня близько опівночі підозрюваний зі своєю знайомою випивав у одному місцевих кафе. Після того пара пішла гуляти вулицями мікрорайону. Жінка почала ображати чоловіка, казала, що він недостатньо забезпечений матеріально. Між ними виник конфлікт. Її слова зачепили зловмисника і коли вони зайшли у двори будинків, він перерізав горло жінці ножем. Після цього викинув тіло у контейнер для сміття. Вже на сміттєзвалищі працівник комунального підприємства помітив тіло та повідомив до поліції", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розчленований труп на звалищі: поліція встановила особу жінки

Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до 15 років в'язниці.

Про затриманого відомо, що він місцевий житель, раніше мав судимість за хуліганство. Убита працювала адміністратором у кафе. Жила сама, одружена ніколи не була.

40-річну жінку знайшли вбитою на сміттєзвалищі у Лозовій на Харківщині вранці 2 вересня. Її звали Ірина. За словами місцевих жителів, вбивство сталося біля магазину подарунків і косметики "Наталі", який розташований на території 5-го мікрорайону.

Зараз ви читаєте новину «Обізвала бідним: за що вбили і викинули на смітник 40-річну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути