понеділок, 13 лютого 2017 17:53

Няня впустила малюка на тротуар і заснула

Няня впустила малюка на тротуар і заснула
kharkiv.travel

У Харкові п'яна 50-річна няня впустила 2-місячне маля на тротуар та заснула. Трагедія сталася наприкінці літа минулого року. Прокуратура повідомила жінці про підозру.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури в області.

"Матір хлопчика найняла жінку з дипломом педагога. Сама не могла доглядати за дитиною за станом здоров'я. Знайомі порадили взяти цю няню. Рекомендували як хорошого фахівця. Жінка на третій день роботи вийшла з дитиною в парк. Вирішила похмелитися після застілля напередодні. Коли хлопчик заплакав, няня взяла його на руки. Намагалася заспокоїти. Жінка не помітила, як в одну мить дитина випала з рук на тротуар. Хлопчик почав голосно плакати. Дитину помітили сусіди. Вони віднесли його до матері. А потім допомогли дістатися до лікарні. У цей час няня проспалася на лавочці. Забула про роботу і пішла додому. Маленького потерпілого госпіталізували. Дитина отримала струс мозку і перелом потиличної частини черепа", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вихователька побила 4-річну дитину за поганий апетит

Хлопчик вижив. Пройшов лікування. Нині перебуває вдома. Жінці загрожує до 2 років ув'язнення. Триває досудове розслідування.

У Харкові няня близько 2 місяців обзивала та била 1,5-річну дитину. Хлопчик почав капризувати та не хотів залишатися із жінкою. Матір вирішила перевірити няню, залишивши увімкнений диктофон. На записі почула звуки ударів. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Няня впустила малюка на тротуар і заснула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути