Ексклюзиви
середа, 23 серпня 2023 07:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Вночі РФ вдарила по Україні з авіації: є жертви

Вночі РФ вдарила по Україні з авіації: є жертви
Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Сьогодні вночі Російська Федерація завдала по Україні чергового авіаційного удару іранськими дронами-камікадзе типу Shahed-136/131. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.

Протягом минулої доби ворог завдав чотирьох ракетних та 58 авіаційних ударів, здійснив 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах, повідомив уранці 23 серпня Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою", – попередив Генштаб у ранковому зведенні.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник завдав авіаційного удару в районі Попівки Чернігівської області. Мінометних та артилерійських обстрілів зазнали понад 20 населених пунктів.

На Куп'янському напрямку артилерійських і мінометних обстрілів з боку РФ зазнали населені пункти Берестове, Куп'янськ-Вузловий Харківської області та Твердохлібове Луганської області.

На Шахтарському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Водяного та Урожайного Донецької області. Від ворожих артилерійських обстрілів окупантів постраждали понад 15 населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові повідомили гарні новини з фронту

На Лиманському напрямку ворог завдав авіаційних ударів в районах Серебрянського лісництва Луганської області та Веселого Донецької області. Артилерійських обстрілів противника зазнали близько 15 населених пунктів Луганської та Донецької областей.

На Бахмутському напрямку агресор завдав авіаційного удару в районі Іванівського Донецької області. Від ворожих артилерійських обстрілів противника постраждали понад 20 населених пунктів. На Авдіївському напрямку артилерійських обстрілів зазнали населені пункти Новокалинове, Степове, Авдіївка, Сєверне, Тоненьке, Уманське Донецької області.

На Мар'їнському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Красногорівки Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали населені пункти Мар'їнка, Побєда, Єлизаветівка, Новомихайлівка, Катеринівка, Костянтинівка, Антонівка Донецької області.

На Запорізькому напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Малої Токмачки, Єгорівки, Новоданилівки та Роботиного Запорізької області. Від артилерійських обстрілів противника постраждали понад 15 населених пунктів Запоріжжя.

На Херсонському напрямку росіяни завдали авіаційного удару в районі Ромашкового Херсонської області. Від артилерійських обстрілів ворога постраждали Нововоронцовка, Херсон, Білозерка, Велетенське, Комишани Херсонської області.

Протягом 22 серпня російські окупанти здійснили 20 обстрілів прикордоння Сумської області, зафіксовано 115 вибухів. Четверо місцевих жителів зазнали поранень, є пошкодження інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «Вночі РФ вдарила по Україні з авіації: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути