пʼятниця, 18 грудня 2020 09:45

Незрячу 83-річну жінку замкнув у квартирі син – коли врятували, попросила хліба

Незрячу 83-річну жінку замкнув у квартирі син – коли врятували, попросила хліба
Щоб потрапити до жінки, довелося зрізати спецтехнікою замок Фото: zakarpattya.net.ua

В Одесі патрульні та рятувальники допомогли незрячій 83-річній бабусі, яка декілька днів була замкнута у власній квартирі. Щоб потрапити до жінки, довелося зрізати спецтехнікою замок.

Перше, що жінка попросила у рятівників, — шматок хліба, пише tsn.ua. Їх викликала сусідка близько 2:00, бо старенька кричала і просила допомоги. Жінка каже: копів викликають не вперше. Бо пенсіонерка живе з сином, який часто лишає матір і майже не годує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сиділи голодні та кликали на допомогу: мати замкнула у квартирі дітей і зникла

53-річний син бранки безробітний і має захворювання, яке загострюється двічі на рік. У цей час у чоловіка починаються напади, він має лікуватися під наглядом психіатра. Під час нападів чоловік часто зачиняє незрячу матір, щезає на кілька днів. Одного разу, кажуть сусіди, жінка просиділа під замком майже 2 тижні.

Поліцейські кажуть, що чоловіка не можуть відправити на лікування без його згоди. Соцслужби тут теж безсилі, тому що в мами з сином є родичі, які мають ними опікуватися. Брат старенької з дружиною, хоч і приїжджають, але рідко, майже ніколи не заходять у квартиру.

Поліцейські роблять все можливе, а сусіди сподіваються, що вони вплинуть на чоловіка, і він більше не залишатиме матір саму.

У місті Рівне на вул. Можайського 88-річний пенсіонер зателефонував до поліції, бо не мав коштів на їжу. Поліцейські миттєво зреагували на прохання дідуся.

Зараз ви читаєте новину «Незрячу 83-річну жінку замкнув у квартирі син – коли врятували, попросила хліба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути