вівторок, 08 вересня 2020 14:54

Дідусь викликав поліцейських, бо не було за що купити їсти

Дідусь викликав поліцейських, бо не було за що купити їсти
"Мені потрібна допомога поліції! Допоможіть мені.

У місті Рівне на вулиці Можайського 88-річний пенсіонер зателефонував до поліції, бо не мав коштів на їжу. Поліцейські миттєво зреагували на прохання дідуся. Про це розповіли у пресслужбі патрульної поліції у Рівненській області.

"Екіпаж поліції вирушив за викликом на вулицю Можайського. Там зустрів їх чоловік поважного віку. Рівнянин розповів, що його дружина недавно померла, діти відмовились і давно не навідують, а грошей на харчування немає. Єдиний, хто інколи допомагає з продуктами - це сусідка", - розповіли у пресслужбі.

"Мені потрібна допомога поліції! Допоможіть мені. Мені нема за що купити їжі", - звернувся з хвилюванням до поліцейських дідусь. Вони одразу поїхали до магазину, купили все, що замовив дідусь. І зв'язались із соціальними службами, працівники якої обіцяли навідати пенсіонера найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син зв'язав батька та залишив помирати у зачиненій хаті

За словами речниці патрульної поліції області Іванни Бояківської, наразі дідуся забезпечили всіма необхідними продуктами та ліками.

"Дідусь наразі має що їсти, в хаті прибрано, ліки є, тримається більш-менш, поговорити любить, але поратися біля плити - ні. Тож підкріпити іноді старенького порцією гарячих страв не завадить. З рештою, з допомогою небайдужих звісно, справляється", - говорить Інна Бояківська.

Поліцейські взяли ситуацію з дідусем під контроль і обіцяли навідуватись до нього.

У селищі Бродецькому Козятинського району Вінницької області чоловік ледь не довів власну матір до голодної смерті. 78-річна жінка важила 40 кг і була вкрай виснажена.

Зараз ви читаєте новину «Дідусь викликав поліцейських, бо не було за що купити їсти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути