понеділок, 05 листопада 2018 18:08

Чоловік заморив голодом 78-річну матір

Чоловік заморив голодом 78-річну матір
У селищі Бродецькому Козятинського району Вінницької області чоловік ледь не довів власну матір до голодної смерті. Фото -vsizalejnosti .in.ua

У селищі Бродецькому Козятинського району Вінницької області чоловік ледь не довів власну матір до голодної смерті. 78-річна жінка важила 40 кг і була вкрай виснажена.

Повідомлення про погане ставлення сина до хворої матері надійшло до правоохоронців від сільського голови. Чиновник домігся того, щоб додому до жінки прийшли медики, сусіди, а також двоє працівників Козятинського відділу поліції, повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Син господарки категорично відмовився впустити в будинок "гостей". Тоді, щоб врятувати життя бабусі, прийняли рішення зайти в будинок із застосуванням сили. Лікарі одразу ж надали першу медичну допомогу потерпілій, викликали "швидку", а також слідчо-оперативну групу поліції. Жінку госпіталізували.

"Медики були шоковані тим, в якому стані перебувала жінка - вона була виснажена, немічна, її вага становила 40 кілограмів", - заявили в прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стукав до сина у вікна і кричав: "Я їсти хочу"

Під час спілкування з поліцейськими жінка підтвердила неналежне ставлення сина до себе. За її словами, він не забезпечив її медичним оглядом і медикаментами, не повідомив медикам про її стан здоров'я і тримав під замком. Нині жінка перебуває в реанімації, і лікарі борються за її життя.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Чоловікові загрожує до 6 місяців арешту.

На початку серпня 4-річного Владислава з родини Мольченків забрали силоміць соціальні служби. Хлопчик потрапив до лікарні в дистрофічному стані. Важив 7 кг, це майже у півтора разу менше норми. За цей час дитина набрала більш як 4 кг ваги. Трьох доньок подружжя також вилучили з родини.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік заморив голодом 78-річну матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути